Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen  Tuinartikelen  Houtmaterialen openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Trampolines voor jong en oud, gegarandeerd plezier!

Trampolines

Theunissen Speeltoestellen is dealer van Avyna trampolines. Hierdoor kunnen wij u ook op het gebied van trampolines scherpe prijzen met een uitstekende service bieden.

Of u nu een veilige kleine trampoline zoekt voor de allerkleinsten of de meest degelijke trampoline wilt aanschaffen voor oudere wildebrassen; wij weten iedereen in hogere sferen te brengen. Powerjumper trampolines staan garant voor een veilige en betrouwbare springsensatie. Alle trampolines worden dan ook standaard geleverd met een stevig randkussen. Zo worden de gedegen veren en het robuuste frame tegen alle weersomstandigheden beschermd voor jarenlang plezier van uw eigen tuinattractie.
Powerjumper pro line

Powerjumper "Standaard" trampolines

Powerjumper Little Star
245 cm (Art.nr.324) € 239,-
Powerjumper Medium Star
300 cm (Art.nr.325) € 319,-
Powerjumper Big Star
365 cm (Art.nr.326) € 399,-
Powerjumper Super Star
427 cm (Art.nr.327) € 459,-

Powerjumper standaard

Powerjumper "Pro-line" trampolines

Powerjumper Pro-line 08
245 cm (Art.nr.328) € 309,-
Powerjumper Pro-line 10
300 cm (Art.nr.329) € 379,-
Powerjumper Pro-line 12
365 cm (Art.nr.330) € 469,-
Powerjumper Pro-line 14
427 cm (Art.nr.331) € 499,-

Veiligheid en tips voor trampolines

Als lid en prominent adviseur van de NEN-normcommissie, hecht Powerjumper bijzonder veel waarde aan de veiligheid en betrouwbaarheid van haar producten. Door uitsluitend gebruik te maken van duurzame materialen kan Powerjumper veilige producten met een lange levensduur garanderen. Aan het gebruik van een trampoline zijn echter altijd risico's verbonden. Om deze zo veel mogelijk te beperken wijst Powerjumper u graag op een aantal vuistregels voor onbezorgd springplezier.

Opbouw van trampolines

Lees voor het eerste gebruik van de trampoline altijd de handleiding en de daarbij horende veiligheidsinstructies aandachtig door. Leef de regels uit de instructie strikt na. Plaats de trampoline altijd op een zachte, doch stevige ondergrond. Nooit op een betonnen of stenen onderlaag. De trampoline zou dan kunnen gaan schuiven met alle gevolgen van dien. De ondergrond dient tevens waterpas te zijn. Verwijder alle objecten uit de directe omgeving van de trampoline. Het is mogelijk uw Powerjumper trampoline in te graven. Zorg voor een kleine opening (maximaal 8 cm) tussen maaiveldhoogte en bovenframe, zodat de verplaatsende luchtdruk kan verdwijnen en de randkussens niet gaan klapperen. LET OP! Een te grote opening laat het toe dat kinderen onder de trampoline kunnen kruipen. Maak gebruik van de veiligheidstoebehoren zoals veiligheidsnetten en skirts.

Onderhoud van trampolines

Controleer uw trampoline regelmatig op eventuele beschadigingen en gebreken. Werk de lasnaden jaarlijks bij met een zinkhoudende verf. Aangezien trampolines in de winter meestal niet gebruikt worden (en tijdens vorstperiode niet gebruikt MOGEN worden) is het raadzaam de trampoline in de winter te demonteren en binnenshuis op te bergen. Dit verlengt de levensduur van uw trampoline.

Gebruik van trampolines

Trampolines zijn uitsluitend geschikt voor gebruik van één persoon tegelijkertijd. Spring daarom nooit met meerdere mensen tegelijkertijd. Leer de basissprongen en lichaamshoudingen alvorens zich aan meer ingewikkelde sprongen te wagen. Klim van en op de trampoline. Spring er nooit vanaf. Zorg voor bij gebruik door kinderen voor ouderlijk toezicht.
Ga naar onze tuintips

Zie hier onze 10 voordelen